Tekoälyn koulutuskuvauksen perusteella luoma kuva
Kuva: Tekoäly

 

DigiPeda: Digitaalisen opetuksen uudet ulottuvuudet

DigiPeda-sarjan webinaari tarjoaa tietoa digitaalisen opetuksen uusista ulottuvuuksista, kuten virtuaalitodellisuudesta, lisätystä todellisuudesta, 3D-malleista ja 360-ympäristöistä.

Yksiosainen koulutus

DigiPeda -sarja on suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen henkilöstölle.

Tervetuloa mukaan koulutukseen, jossa sukellamme digitaalisen opetuksen uusiin ulottuvuuksiin, kuten virtuaalitodellisuuteen, lisättyyn todellisuuteen, 3D-malleihin ja 360-ympäristöihin. Koulutuksessa käydään läpi käytännöllisiä esimerkkejä uusien teknologioiden hyödyntämisestä eri luokka-asteilla ja vinkataan miten edetä, jos näitä haluaa hyödyntää myös omassa opetuksessaan.

Koulutus on suunnattu erityisesti varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen opettajille, jotka haluavat tuoda digitaalisen vivahteen opetukseensa ja innostaa oppilaitaan uudella tavalla.

Ilmoittautuessasi saat vahvistusviestin mukana linkin ennakkokyselyyn. Kyselyyn vastaamalla pääset vaikuttamaan käsiteltäviin aiheisiin ja esimerkkeihin.

Kouluttajana toimii lehtori Ville Palkinen, Pedagogiset ratkaisut ja kulttuuri, TAMK.

Koulutuksen kuvituskuva on luotu koulutuskuvauksen pohjalta tekoälyn avulla.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Verkkokoulutus. Koulutus tallennetaan. Mikäli toivot saavasi tallenteen, ilmoittauduthan koulutukseen.


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.