Näppäimistön päällä olevat luurit
Kuva: Katariina Ratia

 

DigiPeda: Tietosuoja kasvatuksessa ja opetuksessa

DigiPeda-sarjan webinaari tarjoaa tietoa tietosuojasta varhaiskasvatuksessa sekä perusasteen ja lukion opetuksessa.

Yksiosainen koulutus

DigiPeda -sarja on suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen henkilöstölle.

Koulutuksessa perehdytään tietosuojaan varhaiskasvatuksessa sekä perusasteen ja lukion opetuksessa. Aihetta lähestytään niin, että se tarjoaa uutta tietoa ja tuoreita näkökulmia osallistujille. Tilaisuudessa käydään läpi esimerkkejä ja annetaan vastauksia osallistujien kysymyksiin. Koulutus tallennetaan. Mikäli toivot saavasi tallenteen, ilmoittauduthan koulutukseen.

Sisältöinä ovat mm.

- EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR) ja muu keskeinen lainsäädäntö käytännössä

- Salassa pidettävät ja arkaluontoiset henkilötiedot

- Henkilötietojen turvallinen säilytys ja tietosuoja-asetuksen mukaiset käyttötavat

- Henkilötietojen näkyminen ja käyttö opetustiloissa

- Kuvausluvat ja tietosuojan huomiointi kuvien käytössä

- Henkilötiedot sähköisessä viestinnässä ja pilvipalveluissa

- Tietosuojan huomiointi tekoälysovellusten käytössä

Kouluttajana toimii Harto Pönkä (KM), joka on pitänyt tietosuojakoulutuksia vuodesta 2017 lähtien.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Verkkokoulutus. Koulutus tallennetaan. Mikäli toivot saavasi tallenteen, ilmoittauduthan koulutukseen.


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.