Kolme hymyilevää lasta vaahteranlehtien alla.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Eriyttäminen osana yleistä tukea

Tule mukaan päivittämään eriyttämisen työkaluja ja jakamaan kokemuksiasi erittämisen käytänteistä. Koulutuksessa saat ideoita uusiin toimintamalleihin ja mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi vertaisryhmässä.​

Yksipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu alakoulujen henkilöstölle.

Eriyttämisen monet ulottuvuudet: Tule mukaan päivittämään eriyttämisen työkaluja ja jakamaan kokemuksiasi erittämisen käytänteistä. Koulutuksessa saat ideoita uusiin toimintamalleihin ja mahdollisuuden kartuttaa osaamistasi vertaisryhmässä.​

Koulutuksen sisältöjä ovat mm. yleinen tieto kaikille oppiaineille aiheesta, opetusjärjestelyt, oppimisympäristöt, menetelmät, tukimateriaalit ja arviointi. Lisäksi käsitellään eriyttämisen hyötyjä oppilaalle ja opettajalle, eriyttämisen haasteita ja sen merkitystä oppilaiden motivoinnille yksilö- ja ryhmätasolla.

Kouluttajina toimivat Sari Granroth-Nalkki, ohjaava opettaja, KM, erityisopettaja, luokanopettaja sekä Tiina Heikkinen, ohjaava opettaja, KM, erityisluokanopettaja, työnohjaaja, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löytyvät kunkin koulutuksen sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Materiaalit näkyvät, kun olet ilmoittautunut koulutukseen ja kirjautunut sisään järjestelmään.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213.