Koulutuksen kansikuva

 

Esi- ja alkuopetuksen yhteistyöstä kohti joustavia rakenteita – lapsi keskiössä (Ryhmä A)

Tämä koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukeva yhteistoiminta-hanketta.

Prosessin tavoitteena on tuottaa konkreettinen, joustava, pedagoginen malli esiopetuksesta alkuopetukseen siten että lapsi on ke

Monipäiväinen koulutus

Tämä koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukeva yhteistoiminta-hanketta.

Koulutukseen osallistujat nimetään hankekunnista, joten ilmoittaudu vain, jos sinut on nimetty koulutukseen oman kuntasi edustajaksi.

Ryhmään A ilmoittautuvat nimetyt edustajat seuraavista kunnista: Lempäälä, Pirkkala, Vesilahti ja Ylöjärvi.

Koulutusprosessiin kuuluu kolme koulutuspäivää (huhti/syys/marras), sekä loppuseminaari. Syksyn koulutuspäivien  päivämäärät julkaistaan myöhemmin!

Prosessin tavoitteena on tuottaa konkreettinen, joustava, pedagoginen malli esiopetuksesta alkuopetukseen siten että lapsi on keskiössä. Tarkastelun kohteena on monialaisen yhteistyön tiivistäminen siten että opinpolun alku on joustava lapselle.

Prosessissa jokainen kunta rakentaa yhteisen ajatusviitekehyksen pohjalta oman mallinsa huomioiden käytössä olevat resurssit ja lähtökohdat. Välitehtävät kytkeytyvät arjen työhön, asetettujen tavoitteiden suunnassa harjoittelemiseen ja yhteisen ymmärryksen ja pedagogisen mallin rakentumiseen omaan yhteisöön. Koulutukseen suositellaan nimeämään kunnasta tiimi, joka voi yhdessä kehittää teemaa.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti aamukahvi/ -tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/ -tee. Lounaat ovat omakustanteisia, ellei toisin mainita.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 7230).


Suoritustapa

Ensimmäinen koulutuspäivä huhtikuussa toteutetaan etäyhteydellä. Syksyn koulutuspäivät 8.9. ja 4.11. pyritään toteuttamaan lähipäivinä Tampereella.

Hankkeen loppuwebinaari järjestetään ma 29.11.


Materiaalit

Koulutusten materiaalit löytyvät koulutusryhmälle luodulta työskentelyalustalta.


Hintatiedot

Hanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Kunnat voivat nimetä hankkeen koulutuksiin erikseen sovitun määrän henkilöitä ilman erillistä maksua. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella.