Ella Autti
Kuva: Simo Vilhunen

 

ETÄLUENTO: Häpeän ja nöyryytyksen tunteiden tunnistaminen ja käsittely varhaiskasvatuksen työssä

Tämä kaikille avoin ja ilmainen etäluento on osa Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanketta.

Yksipäiväinen koulutus

Ilmaiselle etäluennolle ovat tervetulleita koko Pirkanmaan varhaiskasvatuksen johto ja henkilöstö niin kunnalliselta kuin yksityiseltäkin puolelta.

Sisältö

Koulutuksen aikana tarkastellaan häpeän roolia ja vaikutusta yhteisöihin ja hyvinvointiin sekä käsitellään häpeän varjoon usein jäävää nöyryytyksen tunnetta. Koulutuksessa pohditaan, miten näiden tunteiden aiheuttamia negatiivisia vaikutuksia voisi välttää kasvatustyössä ja työyhteisöissä. Tutustutaan myös vastavuoroisiin ja ihmisarvoa kunnioittaviin kommunikaatiotaitoihin. Koulutus järjestetään suurella myötätunnolla ja vaikeita tunteita normalisoivalla asenteella.

Kouluttaja

Luennon kouluttajana toimii häpeän ja nöyryytyksen väitöskirjatutkija Ella Autti.

Osallistumislinkki

Osallistumislinkki toimitetaan sähköpostiin viimeistään edellisenä päivänä.

Materiaali

Koulutusmateriaali näkyy koulutukseen osallistuneille tällä sivulla muutama päivä koulutuspäivien jälkeen. Tämä edellyttää, että olet kirjautuneena Eeventtiin.

Koulutus myös tallennetaan, ja osallistujat saavat linkin tallenteeseen, joka on katsottavissa jälkikäteen kahden viikon ajan.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Hankekunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeesta.