Positive Learningin vahvuusvarislogo ja
Positive Learning Oy

 

Huomataan hyvä yhdessä - positiivisen pedagogiikan koulutus työyhteisöille

Tämä kouluille suunnattu, yhdessä työyhteisönä opiskeltavaksi tarkoitettu Huomaa hyvä -koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanketta.

Yksipäiväinen koulutus

Hankekunnat nimeävät osallistuvat koulut.

Koulutuskokonaisuus koostuu seuraavista osista

- 25.8.2022 klo 14.30-16.00 pidettävässä aloituswebinaarissa KT, Huomaa hyvä -perustaja Kaisa Vuorinen johdattaa osallistuvien koulujen henkilöstön koulutuskokonaisuuden teemoihin ja sisältöihin. Teemoina "Huomaa hyvä", positiivinen kasvatus ja inkluusio. Webinaari tallennetaan, ja se on hankekuntien esi- ja perusopetuksen katsottavissa koko lukuvuoden 2022-2023 ajan.

- Koulut saavat lukuvuoden ajaksi pääsyn koulutusaineistoon, jonka voi suorittaa työyhteisönä omassa aikataulussa lukuvuoden 2022-2023 aikana. Aineisto koostuu kuudesta moduulista, joista jokainen sisältää videon, aineiston ja tehtäviä. Yhden moduulin kesto tehtävineen on noin 45 minuuttia.

Osallistumislinkki webinaariin ja koulutusmateriaali toimitetaan koulujen yhteyshenkilöille elokuussa.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Osallistujat saavat syyslukukauden päätteeksi sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Suoritustapa

Koulun henkilöstö osallistuu joko livenä tai jälkikäteen tallenteen avulla aloituswebinaariin sekä opiskelee yhdesssä kurssimateriaalin koulun itse päättämällä tavalla ja aikataululla lukuvuoden 2022-2023 aikana.


Hintatiedot

Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Hankkeeseen osallistuvat kunnat voivat nimetä hankkeen koulutuksiin erikseen sovitun määrän henkilöitä ilman erillistä maksua. Kunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta vuoden 2022 puolella aiheutuvat sijaiskulut hankkeelta.