Kaksi henkilöä tutkii post-it-lappuja
Kuva: Visit Tampere, Mirella Mellonmaa

 

Kuntakohtainen konsultointi: Kangasala (ohjaajat ja rehtorit)

Tämä Kangasalan ohjaajien ja rehtoreiden yhteinen konsultointiprosessi on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanketta.

Yksipäiväinen koulutus

Kohderyhmänä ovat Kangasalan nimeämät ohjaajat ja rehtorit. Ilmoittauduthan vain, mikäli sinua on ohjeistettu niin tekemään.

Kuvaus

Kangasalan kuntakohtainen konsultointiprosessi on suunnattu erikseen sovituille osallistujille.

Konsultointiprosessi alkaa ohjaajille ja rehtoreille suunnatulla aamupäivän mittaisella lähikoulutuksella, jonka aiheena on AP/IP-toiminta ja koulunkäynninohjaajat osana oppimisen ja koulunkäynnin tukea.

Prosessiin kuuluu myös ohjaajille myöhemmin annettavaa etäsparrausta pienissä ryhmissä. Etäsparrausten ajankohdat sovitaan lähikoulutuspäivän yhteydessä.

Kouluttajat

Konsultointiprosessia luotsaavat Valterin ohjaavat opettajat Sari Granroth-Nalkki (ohjaava opettaja, KM, erityisopettaja, luokanopettaja) ja Tiina Heikkinen (ohjaava opettaja, KM, erityisluokanopettaja, työnohjaaja).

Materiaalit

Osallistujat löytävät koulutusmateriaalin jälkikäteen tältä sivulta, kun ovat kirjautuneina Eeventtiin.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan aamukahvi/-tee ja pieni suolainen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Kunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeelta.