Kaksi henkilöä tutkii post-it-lappuja
Kuva: Visit Tampere, Mirella Mellonmaa

 

Kuntakohtainen konsultointi: Lempäälä (kyläkoulujen rehtorit ja erityisopettajat)

Tämä Lempäälän kyläkoulujen rehtoreille ja erityisopettajille suunnattu konsultointiprosessi on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanketta.

Yksipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu Lempäälän kyläkoulujen rehtoreille ja erityisopettajille.

Koulutus pidetään Lempäälä-talon kokoustila Rusthollarissa.

Konsultaatioprosessi alkaa 29.8. iltapäivän mittaisella lähikoulutuksella, jonka aiheina ovat tuen järjestäminen pienessä koulussa ja kiertävän erityisopettajan tehokas konsultaatio. Prosessi sisältää myös etäsparrausta, jonka ajankohdat sovitaan lähikoulutuksen yhteydessä. 

Konsultointiprosessia luotsaavat Valterin ohjaavat opettajat Sari Granroth-Nalkki (ohjaava opettaja, KM, erityisopettaja, luokanopettaja) ja Tiina Heikkinen (ohjaava opettaja, KM, erityisluokanopettaja, työnohjaaja).

Koulutuksen materiaalit löytyvät tältä sivulta muutama päivä koulutuksen jälkeen. Tämä edellyttää, että olet kirjautuneena Eeventtiin.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan iltapäiväkahvi/-tee ja pieni suolainen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Kunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeelta.