Tyttö ja aikuinen pelaavat ulkona ristinollaa maalatuilla kivillä
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Kuntakohtainen konsultointi: Lempäälä (ohjaajat)

Tämä Lempäälän ohjaajille suunnattu koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanketta.

Yksipäiväinen koulutus

Kohderyhmänä on Lempäälän kunnan nimeämät koulunkäynninohjaajat. Ilmoittaudu vain, mikäli sinua on ohjeistettu niin tekemään.

Koulutus pidetään Lempäälä-talon kokoustila Rusthollarissa.

Ohjaajille suunnatun aamupäivän mittaisen lähikoulutuksen aiheina ovat AP/IP-toiminta ja koulunkäynninohjaajat osana oppimisen ja koulunkäynnin tukea, yhteistyö opettajan/tiimin kanssa sekä haastavasti käyttäytyvien oppilaiden ohjaaminen.

Konsultointiprosessia luotsaavat Valterin ohjaavat opettajat Sari Granroth-Nalkki (ohjaava opettaja, KM, erityisopettaja, luokanopettaja) ja Tiina Heikkinen (ohjaava opettaja, KM, erityisluokanopettaja, työnohjaaja).

Koulutuksen materiaalit löytyvät tältä sivulta muutama päivä koulutuksen jälkeen. Tämä edellyttää, että olet kirjautuneena Eeventtiin.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan aamukahvi/-tee ja pieni suolainen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Kunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeelta.