Koulutuksen kansikuva

 

Kutsu leikkiin 3-6v

Leikin merkitystä on korostettu aina, mutta millainen on aikuisen rooli leikissä ja mitä aikuinen voi tehdä lasten leikin hyväksi taaperoryhmässä? Pienten lasten leikki tarvitsee tuekseen aikuista, jotta leikki voi kukoistaa myös lasten

Yksipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

Osakkeen koulutukset on tarkoitettu Tampereen kaupunkiseudun kuntien kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle. Myös muun Pirkanmaan sekä yksityisten opetuksen järjestäjien ja varhaiskasvatuksen tuottajien on mahdollista osallistua koulutuksiin sovitusti.

Kutsu leikkiin -verkkokoulutuspäivä (3-6 v.)

Leikin merkitystä on korostettu aina, mutta millainen on aikuisen rooli leikissä ja mitä aikuinen voi tehdä lasten leikin hyväksi varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa? Varhaiskasvatuksen henkilöstölle suunnattu Kutsu leikkiin -koulutuspäivä tarjoaa välineitä 3-6-vuotiaiden lasten leikin tukemiseen ja rikastamiseen.

Kutsu leikkiin -koulutuspäivän ohjelma

8.30 alkaen aamukahvi/ tee tarjolla Majakassa, 2. kerroksessa.

9.00-9.30     Yhteisöllisen leikin merkitys varhaiskasvatuksessa

9.30-10.30   3-6-vuotiaiden lasten leikin ominaispiirteiden tunnistaminen ja huomiointi

10.30-10.50    Tauko: Tauon aikana osallistujat voivat jättää kysymyksiä iltapäivän keskusteluosioon

10.50-11.45    Miten aikuinen voi rikastaa ja tukea 3-6-vuotiaiden lasten leikkiä?

11.45-12.45     Ruokailu (omakustanteinen itse valitussa paikassa)

12.45-13.45     Tarinallinen leikki tarjoaa mahdollisuuden kuvitteluleikin kehittämiseen

13.45-14.15     Kahvitauko: Tauon aikana osallistujat voivat jättää kysymyksiä keskusteluosioon

14.15-15.30     Leikistä keskustellen: Osallistujien kysymysten käsittelyä yhdessä keskustellen

15.30-16.00     Miten saadaan leikillisyys osaksi tiimin yhteistä työtapaa?

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Osakkeen lähikoulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti aamukahvi/ -tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/ -tee. Lounaat ovat omakustanteisia, ellei toisin mainita.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta


Suoritustapa

Koulutus toteutetaan yhden kokonaisen päivän lähikoulutuksena.


Materiaalit

Koulutusten materiaalit löytyvät kunkin koulutuksen sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit Eeventistä.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä koordinaattoriin katariina.ratia@lempaala.fi .

Valtionavustushankkeissa tuotetut koulutukset ovat aina maksuttomia niille organisaatioille, jotka ovat mukana hankkeessa.