Koulutuksen kansikuva

 

Laaja-alaiset hyvinvointitaidot ja positiivinen pedagogiikka yhteisöllisessä oppilashuollossa

Tämä koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukeva yhteistoiminta-hanketta. Koulutus on suunnattu yhteisöllisen oppilashuollon toimijoille ja sisältää välitehtäviä, jotka tehdään oman vertaisryhmän kesken. Osall

Monipäiväinen koulutus

Tämä koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukeva yhteistoiminta-hanketta, johon kuuluvat Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Koulutukseen osallistujat nimetään hankekunnista, joten ilmoittaudu vain, jos sinut on nimetty koulutukseen oman kuntasi edustajaksi. 

Koulutusprosessiin kuuluu kolme koulutuspäivää (huhti/syys/marras), sekä loppuseminaari.

SYKSYN KOULUTUSPÄIVÄT:

A-ryhmä: Ylöjärvi, Lempäälä, Vesilahti ja Valkeakoski 1.9. ja 3.11.

B-ryhmä: Nokia, Kangasala, Orivesi ja Pirkkala 10.9. ja 10.11.

Koulutuskokonaisuudet muodostavat itsenäisinä osioinaan yhtenäisen perehdytyksen laaja-alaisiin hyvinvointitaitoihin, positiiviseen psykologiaan ja positiiviseen pedagogiikkaan, hyvinvointitutkimukseen ja uusimpiin oppimis- ja motivaatiotutkimuksiin.  Koulutus on suunnattu yhteisöllisen oppilashuollon toimijoille ja sisältää välitehtäviä, jotka tehdään oman vertaisryhmän kesken. Osallistujat saavat jokaisen koulutuskerran jälkeen runsaan kirjallisen materiaalin, oppimispäiväkirjakysymykset ja välitehtävät.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti aamukahvi/ -tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/ -tee. Lounaat ovat omakustanteisia, ellei toisin mainita.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 7230).


Suoritustapa

Ensimmäinen koulutuspäivä 27.4. toteutetaan etäyhteydellä. Syksyn koulutuspäivät pyritään toteuttamaan lähipäivinä Tampereella.

Hankkeen loppuwebinaari järjestetään ma 29.11.


Materiaalit

Koulutusten materiaalit löytyvät kunkin koulutuksen sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit Eeventistä.


Hintatiedot

Hanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Kunnat voivat nimetä hankkeen koulutuksiin erikseen sovitun määrän henkilöitä ilman erillistä maksua. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella.