Tyttö makaa nurmikolla hiukset levällään  ja hymyilee
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Lasten mindfulness-ohjaamisen syventäminen

Koulutuksessa opitaan uusia harjoituksia eri ikäisten lasten ryhmiin, tarkastellaan omaa ohjaajuutta ja syvennetään omaa mindfulness -harjoitusta.

Monipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu lasten parissa työskenteleville varhaiskasvatuksen ja opetusalan ammattilaisille, jotka ovat jo käyneet Lasten mindfulness-ohjaamisen perusteet -koulutuksen.

Koulutuksessa opitaan uusia harjoituksia eri ikäisten lasten ryhmiin, tarkastellaan omaa ohjaajuutta ja  syvennetään omaa mindfulness -harjoitusta. Koulutus on myös oivallinen mahdollisuus esittää  arkikokemuksesta nousseita kysymyksiä, saada niihin vastauksia. Koulutuksesta saadaan myös vertaistukea kanssaohjaajilta ja harjoittamisen rentoutta, uusia näkökulmia ja hengähdystä omasta työstä.

Koulutus kestää kaksi koulutuspäivää. Ensimmäisenä päivänä kokoamme omia ohjaamiskokemuksiamme ja -haasteitamme ja teemme uusia harjoituksia, jotka on helppo integroida omaan työhön. Toisena päivänä ideoimme tulevaa toimintaa omissa ryhmissämme, vastaamme nousseisiin kysymyksiin, puhumme mindfulness-menetelmän hyödyistä ja soveltamisesta eri tilanteisiin ja teemme lisää harjoituksia, joista ammentaa työssä.

Kouluttajana toimii Elina Kauppila, FM, tunne- ja vuorovaikutuskouluttaja.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutuksessa jaetaan materiaalivinkkejä.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213.