Silta Vaasasta, päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Lukion opinto-ohjaajien ekskursio Vaasan yliopistoon

Tarkempi ohjelma tulossa myöhemmin. 

Yksipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden opinto-ohjaajille.

Lähde mukaan opinto-ohjaajien ekskursiolle tutustumaan Vaasan yliopistoon keskiviikkona 25. toukokuuta. Junamatkat kustantaa opinto-ohjaajien ainetiimi. Lounas-, ym. kustannuksista kukin huolehtii itse.

Aikataulu

Klo 7:02-9:33 juna Tampere-Vaasa

Noin 20 min kävely yliopistolle

Klo 10:15 ohjelma Vaasan yliopistossa alkaa

Vapaa-aikaa? Ohjelma tarkentuu

Klo 16:25-18:56 juna Vaasa-Tampere

Ilmoita Jaanalle jaana.bamberg@tampere.fi viimeistään 18.5., jos haluat itse varata istumapaikan johonkin toiseen paluujunaan, esim. klo 14:45-16:51 ja 18:07-20:51.

Ilmoittaudu viim. ke 18.5.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.