Kaksi henkilöä seisoo fläppitaulun ääressä
Kuva: Visit Tampere, Mirella Mellonmaa

 

Orientoiva verkkoluento: Kasvu- ja oppimisyhteisön hyvinvointijohtaminen tietoperusteisesti

Verkkoluennolla tarkastellaan kasvu- ja oppimisyhteisön tietoperusteisen hyvinvointijohtamisen periaatteita. Teemoina ovat tiedolla johtaminen muuttavassa toimintaympäristössä sekä työhyvinvoinnin ja työkyvyn strateginen johtaminen.

Yksiosainen koulutus
Seuraavien työnantajien työntekijät voivat osallistua: Osake

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen johtotehtävissä toimiville.

Tällä 1,5h verkkoluennolla tarkastellaan kasvu- ja oppimisyhteisön tietoperusteisen hyvinvointijohtamisen periaatteita. Luennon teemoja ovat tiedolla johtaminen muuttavassa toimintaympäristössä sekä työhyvinvoinnin ja työkyvyn strateginen johtaminen ja kehittäminen. Kouluttajana toimii projektipäällikkö Riitta-Liisa Larjovuori, työhyvinvoinnin tutkimusryhmä, Tampereen yliopisto.

Verkkoluento pohjustaa loka-marraskuussa 2022 toteutettavia koulutuskokonaisuuksia tietoperustaisesta työkyky- ja hyvinvointijohtamisesta. Koulutuskokonaisuuksia tullaan toteuttamaan kaksi, varhaiskasvatuksen johdolle omansa ja perusopetuksen johdolle omansa. Tälle luennolle osallistuessaan ei sitoudu mukaan koulutuskokonaisuuteen, mutta se toimii teemaan orientoivana avauksena. Varsinaisessa koulutuskokonaisuudessa perehdytään tarkemmin työkyky- ja hyvinvointijohtamiseen tietoperusteisesti, antaen osallistujille tutkimustietoa työhyvinvoinnin keskeisistä tekijöistä sekä keinoja johtaa työkykyä tiedon avulla. Osallistujille tarjotaan konkreettisia työkaluja työhyvinvoinnin ja työkyvyn seuraamiseen ja ennakoimiseen ja näiden kehittämiseen. 

Löydät varhaiskasvatuksen koulutuksen tästä linkistä.

Löydät perusopetuksen koulutuksen tästä linkistä.

Koulutukset ovat OPH:n rahoittamaa henkilöstön täydennyskoulutusta, ja osallistujille ja organisaatioille maksuttomia. Koulutukset tuotetaan Tampereen kesäyliopiston ja Tampereen seudun Osakkeen yhteistyössä.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213) tai Kesäyliopiston projektipäällikkö Mikko Mattilalta (mikko.mattila(at)tampereenkesayliopisto.fi / p. 050 4433 878).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Koulutus on OPH:n rahoittamaan kasvatus- ja opetusalan henkilöstön täydennyskoulutusta, ja osallistujille ja organisaatioille maksuton.