Kaksi lasta istuu lumisessa metsässä puunrungon päällä nauraen.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

PÄÄTÖSWEBINAARI: VINK-hanke varhaiskasvatuksen tukea ja inkluusiota kehittämässä

Maksuttomassa ja kaikille avoimessa webinaarissa saadaan maistiaisia hankkeen eri koulutusprosesseista ja kuullaan, miten varhaiskasvatuksen tukea ja inkluusiota on hankkeen aikana kehitetty.

Yksipäiväinen koulutus

Webinaari on suunnattu koko Pirkanmaan varhaiskasvatuksen henkilöstölle ja johdolle sekä muille aiheesta kiinnostuneille.

Huom! Henkilöt, jotka ovat osallistuneet webinaarissa esiteltäviin koulutusprosesseihin saavat automaattisesti osallistumislinkin webinaariin, eli heidän ei tarvitse ilmoittautua webinaariin.

Lämpimästi tervetuloa VINK-hankkeen päätöswebinaariin!

OKM-rahoitteinen ja Oikeus oppia -kehittämisohjelmaan kuuluva Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanke (VINK) on toteuttanut tänä vuonna useita tuen ja inkluusion aihepiiriin liittyviä koulutusprosesseja ja -tilaisuuksia varhaiskasvatuksen henkilöstölle ja johdolle. Hankkeen päätöswebinaarissa saadaan maistiaisia hankkeen eri koulutusprosesseista sekä kuullaan kouluttajien ja osallistujien terveisiä siitä, miten varhaiskasvatuksen tukea ja inkluusiota on hankkeen aikana kehitetty. 

Päivän puheenvuorojen teemoja ovat mm. ennaltaehkäisevä yleinen tuki, tuen johtaminen, varhaiskasvatuksen erityisopettajan työnkuvan uudistaminen, konsultoiva työote, tunnetaidot ja työhyvinvointi. Webinaarissa kuullaan myös journalisti ja valokuvaaja Meeri Koutaniemen tarinoita kohtaamisesta, intuitiosta ja vaikuttamisesta. Tule kuuntelemaan, mitä kentällä pedagogisen tuen ympärillä tapahtuu ja saamaan vinkkejä omaan työhösi!

Ohjelma ja osallistumislinkki

Webinaaripäivän tarkempaan ohjelmaan voit tutustua alla olevasta tiedostosta.

Ilmoittautumisen jälkeen alle ilmestyy myös toinen tiedosto, josta löydät osallistumislinkin webinaariin. Osallistumislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille myös sähköpostitse viimeistään webinaaria edeltävänä päivänä.

Koulutusmateriaalit
  • WEBINAARIN OHJELMA 22_11_2022.pdf
Lisätietoja

Voit kysyä webinaariin liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi).

Osallistujat saavat webinaarin jälkeen sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta, jotta voimme kehittää toimintaamme.


Suoritustapa

Teamsissä pidettävän etätilaisuuden fasilitaattorina toimii Bettina Kanninen (bettina@grapepeople.fi, puh. 050 408 8141).


Materiaalit

Materiaalit tulevat jälkikäteen tälle sivulle ja näkyvät osallistujille heidän ollessa kirjautuneena sisään Eeventtiin.


Hintatiedot

Webinaari on maksuton. 

Hankekunnat saavat myös laskuttaa hankkeelta erikseen sovitun summan verran hankkeen koulutustilaisuuksiin osallistumisesta aiheutuvia sijaiskuluja. VINK-hankkeessa ovat mukana seuraavat kunnat: Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala,Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.