Tyttö makaa nurmikolla hiukset levällään  ja hymyilee
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Palautumiseen keskittyvä koulutuspäivä opetushenkilöstölle

Koulutuspäivä kutsuu sinua palautumaan ja levähtämään ihanien ja hyvää tekevien harjoitteiden äärelle. Koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanketta.

Yksipäiväinen koulutus

Koulutukseen osallistujat nimetään hankekunnista.

Päivittäinen palautuminen on avain energiseen ja soljuvaan arkeen. Tule oppimaan ja kokemaan harjoitteita, joilla saat arkesi sujumaan kevyemmin.

Koulutuspäivä kutsuu sinua palautumaan ja levähtämään ihanien ja hyvää tekevien harjoitteiden äärelle. Koulutuspäivässä harjoittelemme tietoista hyväksyvää läsnäoloa ja tulet omakohtaisesti kokemaan harjoitteiden stressiä alentavan ja mieltä ja kehoa voimaannuttavan vaikutuksen. Koulutuksen aikana tehtävät harjoitteet auttavat kehon omaa palautumisjärjestelmää lempeällä tavalla aktivoitumaan. Koulutuksessa saat sopivassa suhteessa tietoa ja konkreettisia työkaluja, joiden avulla voit lähteä liikkeelle omassa arjessa vahvistamaan itsetuntemustasi ja sitä kautta omaa resilienssiä ja omien rajojen ja tarpeiden tunnistamista. Tietoisuustaitoja harjoittamalla voimme tutkitusti vaikuttaa aivoihimme ja sitä kautta palautua ja voida paremmin.

Koulutuspäivän kouluttajana toimii mm. KM, luokanopettaja, hyvinvointiopetuksen asiantuntija sekä elämäntaitojen, laaja-alaisten hyvinvointitaitojen ja läsnäolotaitojen kouluttaja Susanna Heikari Positive Education Oy:ltä.

Koulutuksen materiaalit näkyvät koulutukseen osallistuneille tällä sivulla muutama päivä koulutuksen jälkeen. Tämä edellyttää, että olet kirjautuneena Eeventtiin.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksissa tarjotaan pääsääntöisesti aamukahvi/-tee ja pieni suolainen sekä iltapäiväkahvi/-tee. Lounaat ovat omakustanteisia.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Hankkeeseen osallistuvat kunnat voivat nimetä hankkeen koulutuksiin erikseen sovitun määrän henkilöitä ilman erillistä maksua. Kunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeelta.