Nainen ja mies istuvat tietokoneen ääressä ja keskustelevat.
Kuva: Visit Tampere, Mirella Mellonmaa

 

Suunta-hanke: Tukea tarvitsevan opiskelijan uraohjaus lukiossa - valmennus opinto-ohjaajille (osa 2)

Koulutuksessa perehdymme tuen tarpeessa olevien opiskelijoiden hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen lukiossa.

Yksiosainen koulutus

Lukioiden opinto-ohjaajat Pirkanmaalla.

Koulutuksessa perehdymme tuen tarpeessa olevien opiskelijoiden hyvinvoinnin ja jaksamisen tukemiseen lukiossa. 

Päivien aikana saat tutkimusperusteista tietoa ja käytännönläheisiä työskentelymenetelmiä, joita voit soveltaa sekä ryhmien että yksilöiden kanssa toteutettavaan ohjaustyöhön. 

Koulutuspäivät sisältävät vuorovaikutteista työskentelyä, keskusteluja sekä harjoitteita parin kanssa ja ryhmissä. Valmennuksen ohjaavat Heli Pesonen (KM, uraohjaaja) ja Hanna Nuutinen (KM, uraohjaaja), OhjausOprakka. Lisätietoa kouluttajista https://ohjausoprakka.fi/keita-olemme/

OHJELMA

Klo 12-13 Lounas ja orientoituminen päivän aiheeseen

Klo 13-15 Tukea tarvitsevan opiskelijan uraohjaus lukiossa, Heli Pesonen (KM, uraohjaaja) ja Hanna Nuutinen (KM, uraohjaaja), OhjausOprakka

Klo 15-16 Iltapäiväkahvit, Suunta-hankkeen ja lukion opinto-ohjauksen kuulumisit

Tilaisuuden järjestää Suunta-hanke, joka on OPHn rahoittama projekti ja osa lukiokoulutuksen laatu- ja saavutettavuusohjelmaa. Suunta-hanke kehittää uraohjausta ja korkeakouluyhteistyötä lukioissa 1.2.2022-31.7.2023.

Osa 1 "Tukea tarvitsevan opiskelijan uraohjaus lukiossa -valmennuksesta järjestetään 26.5.2023. Tilaisuudet 26.5. ja 1.6. ovat sisällöltään erilliset ja itsenäiset valmennukset. Voit halutessasi osallistua molempiin tai vain toiseen niistä. Ilmoittaudu mukaan 26.5. valmennukseen.

Lisätietoja

Tilaisuuden toteuttaa Suunta-hanke, joka on OPHn rahoittama projekti ja osa lukiokoulutuksen laatu- ja saavutettavuusohjelmaa. Suunta-hanke kehittää uraohjausta ja korkeakouluyhteistyötä lukioissa 1.2.2022-31.7.2023. Mukana hankkeessa ovat Tampereen kaupungin lukiot, Tampereen yhteiskoulun lukio, Tampereen yliopiston normaalikoulun lukio, Kalevan lukio, Pirkkalan yhteislukio ja Lempäälän lukio.

Lisätietoa antaa Minna Pohjola, Suunta-hanke projektipäällikkö, [email protected], 040 1455 973.


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löydät tältä sivulta jälkikäteen.


Hintatiedot

Tilaisuus on maksuton kaikille osallistujille