Aikuinen ja lapsi katselevat 3D-tulostinta, naisella on maski päällä, lapsella vaaleanpunainen yksisarvispaita
Kuva: Mia Ylä-Nojonen, Taidekaari

 

TAIDEKAARI: Kamerat käyttöön lasten kanssa

Kaksi tapaamista sisältävä koulutuskokonaisuus tarjoaa rohkaisua ja käytännön vinkkejä valokuvaamiseen lasten kanssa.

Moniosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja alkuopetuksen henkilöstölle.

Kaksi tapaamista sisältävä Taidekaaren koulutuskokonaisuus tarjoaa varhaiskasvatuksessa, esiopetuksessa ja alkuopetuksessa työskenteleville rohkaisua ja käytännön vinkkejä valokuvaamiseen lasten kanssa.

Koulutuksessa saa erilaisia käytännön ideoita ja tehtäväesimerkkejä pienten lasten kanssa työskentelyyn valokuvaamisen parissa. Valokuvaamista voi käyttää esimerkiksi taiteen tekemiseen, luonnon tutkimiseen tai mediakasvatuksen välineenä. Lapsen ikä ei ole este valokuvaamisen aloittamiseen, koska kuvaaminen voi olla myös leikkiä.

Koulutukseen osallistumiseen ei tarvita omaa kameraa, vaan kouluttajat tuovat tarvittavan välineistön paikalle.

Kouluttajina toimivat Taidekaaren omat taidekasvattajat Mia Ylä-Nojonen ja Janina Ahlfors. Taidekaari on Tampereen kaupungin oma kulttuurikasvatusohjelma, lisätietoja: www.tampere.fi/taidekaari 

Valokuvaaminen voi olla hauskaa, tutkivaa, innostavaa ja opettavaista, tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan välipala.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / 044 431 4213).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Koulutus on maksuton. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.