Urheiluvälineitä ja päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Terveystiedon ainetiimi tapaaminen

Tapaamisen teemana ovat hyvinvointi ja jaksaminen arjessa.

Yksipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu Pirkanmaan toisen asteen terveystiedon opettajille.

Tapaamisen teemana ovat hyvinvointi ja jaksaminen arjessa.

Klo 13: Smart moves -hankekoordinaattori Teea Mäkinen kertoo UKK-instituutin Smart Moves -hankkeesta.

Kahvit

Klo 14.15: FM, opettaja, lyhytterapeutti (koulutuksessa), sekä positiivisen psykologian asiantuntija Anna D’Incau puhuu omien voimavarojen löytymisestä ja hyödyntämisestä jaksamisen tukena sekä työssä, että omassa arjessa.

Ilmoittaudu viim. su 11.12.  

HUOM! Ilmoittautuneiden kokonaismäärä näkyy vain Eeventin pääsivulta. Tähän tapaamiseen on 50 osallistujan raja, joten ilmoittautuneiden määrän voi laskea vapaana olevista paikoista.

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.