Tyttö ja aikuinen pelaavat ulkona ristinollaa maalatuilla kivillä
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Toiminnallisuutta esi- ja alkuopetuksen matematiikkaan

Kolme tapaamista sisältävä koulutuskokonaisuus tarjoaa esi- ja alkuopetuksessa työskenteleville innostusta, iloa ja paljon käytännön vinkkejä sekä välineitä uudistaa ja kehittää matematiikan opetusta toiminnallisemmaksi.

Moniosainen koulutus

Koulutus on suunnattu esi- ja alkuopetuksen henkilöstölle, ja sitä suositellaan erityisesti esi- ja alkuopetuksen työpareille ja tiimeille.

Koulutuksen työtavat ovat toiminnallisia ja vuorovaikutteisia sisältäen mm. monipuolista toimintaa välineillä, leikkejä, pelejä ja koodaamista. Koulutus sopii kaikille, jotka kaipaavat uusia ideoita ja vinkkejä arjen työhönsä sekä kollegiaalista tukea.

Joka koulutuksen ensimmäisellä kerralla kouluttajat tulevat kurssilaisia vastaan Vuoreksen koulun pääaulaan, INFO-pisteeseen.​ Kannattaa varata sisäkengät/sukat, sillä koulussa ei käytetä ulkokenkiä sisällä.

Kouluttajina toimivat luokanopettaja Eija Salminen ja erityisopettaja Minna Toiviainen

Innostus tarttuu! Nähdään Vuoreksessa. 

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan iltapäiväkahvi/ -tee ja pieni suolainen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällilöltä (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutuksesta saa mukaan tuhdin materiaalipaketin.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.