ihmisiä keskustelemassa tietokoneiden ääressä, päällä teksti
Kuva: Transformer 2030

 

Transformer 2030 Kestävyysosaajat - Verkkokoulutus

Kestävän tulevaisuuden teemoihin pureutuva verkkokoulutus, jossa pääset osaksi yhdessä luomisen, -kohtaamisen ja -oppimisen yhteisöä tutkimus- ja järjestökenttien asiantuntijoiden sparraamana.

Moniosainen koulutus

Varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukioiden ja ammatillisen koulutuksen, taiteen perusopetuksen sekä vapaan sivistystyön henkilöstölle ja johdolle.


Transformer 2030 – Kestävyysosaajat

Miten kytkeytyä kasvattajana osaksi kestävyyshaasteiden ratkaisua, jos ongelmana on ympäröivä kulttuuri? Tarkoittaako kestävyysosaajien kasvattaminen lisää tietoja ja taitoja, vai rohkeutta elää muutosta todeksi tässä ja nyt? Mikä on tunteiden, arvojen ja vaikeista asioista käytävän dialogin rooli hyvän tulevaisuuden rakentamisessa? 

Transformer 2030 – Kestävyysosaajat on enemmän kuin koulutuskokonaisuus. Kouluttajina toimivien tutkimus- ja järjestökenttien asiantuntijoiden sparraamana pääset osaksi yhdessäluomisen, kohtaamisen ja yhteisoppimisen yhteisöä, jonka eväät eivät jää vain muistiinpanoiksi vihkoon tai tunnu arjen pakkopullalta. 

Koulutuskokonaisuus järjestetään etänä ja kohderyhmä on valtakunnallinen. Kokonaisuus koostuu kolmesta koulutuspäivästä ja on laajuudeltaan 4 opintopistettä.

”Tulen käyttämään täältä saatuja ideoita ja materiaaleja jatkossa ja ennen kaikkea rohkeutta, jota sain toteuttaessani omaa visiotani!"

”On ollut niin ihanaa, että en haluaisi tämän ollenkaan loppuvan! Voisin tulla näihin koulutuspäiviin vaikka joka kuukausi!”

Fingon hallinnoimat ja OP:Hn rahoittamat Transformer 2030 – Kestävyysosaajat -koulutukset on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen, lukioiden ja ammatillisen koulutuksen, taiteen perusopetuksen sekä vapaan sivistystyön henkilöstölle ja johdolle.

Lisätietoja

Lisätietoja löydät hankkeen sivuilta: https://globaalikasvatus.fi/transformer2030.

Kysymyksiin vastaa Transformer 2030 -projektipäällikkö Mikko Kurenlahti (mikko.kurenlahti at fingo.fi, p. +358 50 317 6744)

Sekä lähi- että etäkoulutukseen voi ilmoittautua myös Fingon tapahtumakalenterin kautta alla olevista linkeistä:

Tampereen lähikoulutus: https://fingo.fi/tapahtumat/transformer-2030-kestavyysosaajat-tampereen-lahikoulutus-kevat-2023/

  Valtakunnallinen etäkoulutus: https://fingo.fi/tapahtumat/transformer-2030-kestavyysosaajat-etakoulutus-kevat-2023/


  Suoritustapa

  Etäkoulutus


  Materiaalit

  Kaikki koulutuksen materiaalit ja tehtävät löytyvät kyseisen koulutusryhmän omilta suljetuilta peda.net -sivuilta. Tunnukset ja ohjeet toimitetaan osallistujille ilmoittauduttaessa käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.


  Hintatiedot

  OPH:n rahoittama opettajien täydennyskoulutus on osallistujille maksuton.