Kuva Pixabay

 

Tunnetaitokoulutus, Ryhmä A

Tunnetaitokurssin tavoitteena on kasvattaa tietoisuutta omista tunteistaan, vahvistaa kehotunneyhteyttä ja tukea tunnetaitojen oppimisessa kokemuksellisesti. Tunnetaitoja harjoitellaan monimenetelmällisesti luovin ja toiminnallisin keinoin.

Moniosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Tampereen varhaiskasvatuksen henkilöstölle.

Käytettäviä menetelmiä ovat mielikuva- ja kehonkuunteluharjoitukset, luova tunnetyöskentely, mindfulness-harjoitukset, satuhieronta ja erilaiset liikeharjoitukset. 

Ryhmässä opiskelijat pääsevät harjoittelemaan tunteiden tunnistamista, sietämistä, säätelemistä, ilmaisemista, käsittelemistä eli purkamista ja omaa voimaantumista. 

Tunnetaitoryhmä opettaa herkkyyttä ja empatiaa huomata sekä omia että toisen tunteita. Tunnetaitoryhmä edistää tervettä minäkuvaa ja itsetuntemusta. 

Samalla tavalla ja samanlaisin menetelmin lähestytään myös lasten kanssa tunnetaitoja eli kehon ja mielen kuuntelulla, tunteiden tunnistamisella ja yhteyden voimistamisella omaan itseen ja ilmaisuun.

Ilmoittautuminen päättyy 18.9.2023

Lisätietoja

Kouluttaja Anu Niemi on näyttelijä, teatteri- ja joogaopettaja. 

Kaikki koulutukset tapahtuvat Studio Vintin (Näsilinnankatu 34 A 31) Studio A:n puolella eli a-rapusta sisään. 

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Martta Pyökkimies, [email protected]


Materiaalit