Vihreä pyöreä penkki, jolla istuu kolme henkilöä.
Kuva: Jukka Salminen

 

Zero waste nollahukka -käsitöiden suunnittelu ja toteutus

Koulutus tarjoaa tietoa zero waste/ nokkahukka -ajattelun perusteista sekä konkreettisia taitoja zero waste/ nollahukka -tuotteiden monipuoliseen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu perusopetuksen luokanopettajille sekä käsityön aineenopettajille.

Koulutus tarjoaa tietoa zero waste / nollahukka -ajattelun perusteista sekä konkreettisia taitoja zero waste/ nollahukka -tuotteiden monipuoliseen suunnitteluun, toteutukseen ja arviointiin. 

Koulutuksen tavoitteena on innostaa ja rohkaista kestävän tulevaisuuden teemoihin pohjautuvien zero waste / nollahukka -tuotteiden toteutukseen omassa opetuksessa.

Koulutuksessa tutustutaan käsitteisiin, ideoidaan yhdessä mahdollisemman moneen ongelmaan ratkaisuja ja ideoita sekä käydään läpi keinoja innostaa oppilaita suunnitteluun ja ideointiin.

Koulutus sisältää toiminnallista työskentelyä sekä runsaasti esimerkkejä ja ideoita. Koulutukseen sisältyy koulutuksessa käytettävä materiaali.

Kouluttajana toimii Minna Anttonen, vapaan sivistystyön opettaja ja ohjaustyön artesaani, jonka töissä ja vapaa-aikana korostuu kestävä kehitys, kierrätys ja nollahukka.

Koulutuksen ennakkotehtävänä tutustu työpaikallasi siihen, millaisista materiaaleista yksikössäsi muodostuu jätettä.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutukseen sisältyy aamukahvi/-tee ja täytetty sämpylä sekä ipkahvi/ -tee. Lounas on omakustanteinen,

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Saat koulutuksesta materiaali- ja ideapaketin. Materiaali on ladattavissa tältä sivulta muutamaa päivää ennen koulutusta (kun olet kirjautunut järjestelmään). Koulutukseen sisältyy myös koulutuksessa käytettävät nollahukkamateriaalit.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.