Neljä lasta tutkii pöydällä olevia hahmoja.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Digityökaluja kieltenopetukseen

Koulutuksessa kokeillaan ilmaisia ja helppokäyttöisiä kieltenopetuksen verkkotyökaluja, joiden avulla motivoidaan oppilaita ja tehdään oppitunneista monipuolisempia.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu perusopetuksen ja lukiokoulutuksen henkilöstölle. Koulutus sopii kieltenopettajien lisäksi luokanopettajille ja muille oppimispeleistä tai oman opetusmateriaalin tekemisestä kiinnostuneille.

Koulutus tarjoaa ajankohtaisia ja käytännönläheisiä vinkkejä tietoteknologian käyttämisestä kieltenopetuksessa.

Työpajassa kokeillaan ilmaisia ja helppokäyttöisiä verkkotyökaluja, joilla oppilaita voidaan motivoida kielentenopetuksen yhteydessä. Työkaluilla saadaan luotua monipuolisia oppitunteja. Kokeiltavia työkaluja ovat esimerkiksi Canva, Learningapps, ChatterPIX Kids, Baamboozle ja Blooket.

Kouluttajana toimii Elina Luoma, alakoulun kielten lehtori, Kangasalan kaupunki.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattori Pihla Ruusukalliolta pihla.ruusukallio@lempaala.fi / p. 040 1933 156.


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioilta laskutetaan 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Tarvittaessa olethan yhteydessä palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia@lempaala.fi / 044 431 4213.