Nalle, jota on paikkailtu laastareilla ja siteillä
Kuva: Pixabay

 

Ea-kertauskurssi 8h varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle 9.12

Ea-kertauskurssi 8h on virallinen sertifioitu koulutus, jonka suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen kurssin sisällön mukaisissa aiheissa. 

Yksiosainen koulutus

Tampereen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen työntekijät, jotka haluavat jatkaa voimassa olevaa EA 1-ensiaputodistustaan kolmella vuodella.

Ea-kertauskurssi on voimassa kolme vuotta ja se sopii kertauskurssiksi, jolla voit jatkaa voimassa olevaa Ensiapukurssi EA 1 -todistuksen voimassaoloa kolme vuotta.

Ea-kertauskurssi 8h -koulutuksessa painotetaan lasten ja nuorten ensiapua. Koulutuksessa voidaan käydä lisäksi läpi myös kurssiohjelman ulkopuolisia asioita.

Kurssi sopii kertauskurssiksi niille, joilla on jo aiemmin suoritettu EA 1 -ensiapukoulutus ja sen voimassaoloa haluaa jatkaa. Kurssin järjestää PIRTE Työterveys ja kouluttajana toimii SPR.

Koko päivän kestävä kurssi on klo 8:30-16:00.

Yhdelle kurssille mahtuu 15 osallistujaa. Jos olet varasijalla, saat ilmoituksen, jos paikka vapautuu. Yhdestä talosta saa ilmoittautua enimmillään kaksi työntekijää, jotta paikkoja riittää mahdollisimman moneen päivähoitoyksikköön.

Kurssiohjelma:

- Toiminta onnettomuustilanteissa

- Hätäensiavun perusteet

- Tajuttoman ensiapu

- Elvytys

- Vierasesine hengitysteissä

- Sairauskohtaukset

- Verenvuodot

- Sokki

- Palovammat, paleltumat

KOULUTUKSESSA PAINOTETAAN LASTEN JA NUORTEN ENSIAPUA. LISÄKSI VOIDAAN KÄYDÄ LÄPI MYÖS KURSSIOHJELMAN ULKOPUOLISIA ASIOITA.

Lisätietoja

Opetus on harjoittelupainotteista. Laita päällesi mukavat vaatteen, joilla voit toimia lattiatasolla.

Päivän aikana pidetään noin tunnin ruokatauko ja tarpeen mukaan kahvitaukoja (omakustanne).