Tyttö seisoo auringonkukkapellolla keltaisessa takissa
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

ETÄLUENTO: Inklusiivisen pedagogiikan johtaminen varhaiskasvatuksessa

Tämä kaikille avoin ja ilmainen etäluento inklusiivisen pedagogiikan johtamisesta on osa Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanketta.

Yksipäiväinen koulutus

Ilmaiselle etäluennolle ovat tervetulleita koko Pirkanmaan varhaiskasvatuksen johto, esihenkilöt ja apulaisesihenkilöt niin kunnalliselta kuin yksityiseltäkin puolelta.

SIsältö

Etäluento käsittelee inklusiivisen pedagogiikan johtamista varhaiskasvatuksessa. Koulutus on osa Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanketta.

Kouluttaja

Luennon kouluttajana toimii tohtorikoulutettava, Tammelan kunnan varhaiskasvatuspäällikkö Paula Laakso.

Osallistumislinkki

Osallistumislinkki toimitetaan sähköpostiin viimeistään edellisenä päivänä.

Materiaalit

Koulutusmateriaali näkyy koulutukseen osallistuneille tällä sivulla muutama päivä koulutuspäivien jälkeen. Tämä edellyttää, että olet kirjautuneena Eeventtiin.

Osallistujat saavat myös linkin tallenteeseen, joka on katsottavissa jälkikäteen kahden viikon ajan.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Hankekunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeesta.