Nalle, jota on paikkailtu laastareilla ja siteillä
Kuva: Pixabay

 

Hätäensiapukurssi 8 t varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle 31.5

Hätäensiapukurssi 8 t on virallinen sertifioitu koulutus, jonka suorittanut osaa aloittaa hätäensiavun antamisen kurssin sisällön mukaisissa aiheissa. 

Yksipäiväinen koulutus

Tampereen varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen työntekijät, jotka haluavat jatkaa voimassa olevaa EA 1-ensiaputodistustaan kolmella vuodella.

Hätäensiapukurssi on voimassa kolme vuotta ja se sopii kertauskurssiksi, jolla voit jatkaa voimassa olevaa Ensiapukurssi EA 1 -todistuksen voimassaoloa kolme vuotta.

Hätäensiapukurssi 8 t -koulutuksessa painotetaan lasten ja nuorten ensiapua. Koulutuksessa voidaan käydä lisäksi läpi myös kurssiohjelman ulkopuolisia asioita.

Kurssi sopii kertauskurssiksi niille, joilla on jo aiemmin suoritettu EA 1 -ensiapukoulutus ja sen voimassaoloa haluaa jatkaa. Kurssin järjestää PIRTE Työterveys ja kouluttajana toimii SPR.

Koko päivän kestävä kurssi on klo 8:30-16:00.

Yhdelle kurssille mahtuu 15 osallistujaa. Jos olet varasijalla, saat ilmoituksen, jos paikka vapautuu. Yhdestä talosta saa ilmoittautua enimmillään kaksi työntekijää, jotta paikkoja riittää mahdollisimman moneen päivähoitoyksikköön.

Kurssiohjelma:

- Toiminta onnettomuustilanteissa

- Hätäensiavun perusteet

- Tajuttoman ensiapu

- Elvytys

- Vierasesine hengitysteissä

- Sairauskohtaukset

- Verenvuodot

- Sokki

- Palovammat, paleltumat

Lisätietoja

Opetus on harjoittelupainotteista. Laita päällesi mukavat vaatteen, joilla voit toimia lattiatasolla.

Päivän aikana pidetään noin tunnin omakustanteiset ruokatauko ja tarpeen mukaan kahvitaukoja.