Henkilö poimimassa tyrni-marjoja, taustalla sininen taivas.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Kasvatustieteen perusopinnot -opintopiiri

Kasvatustieteen perusopinnot (25 op.) varhaiskasvatuksen lastenhoitajien opintopiirissä ajalla 1.9.2023-14.4.2024.

Moniosainen koulutus

Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen lastenhoitajat. HUOM! Ilmoittaudu mukaan vain mikäli sinut on nimetty kunnastasi.

Kasvatustieteen perusopinnot (25 op.) varhaiskasvatuksen lastenhoitajien opintopiirissä ajalla 1.9.2023-14.4.2024.

Opintopiirissä tapahtuvan kasvatustieteen perusopintojen suorittamisen tarkoitus on tarjota opintoihin vertaistukea ja -keskusteluja. Tämän Eeventissä tehtävän opintopiiriin ilmoittautumisen jälkeen osallistujat saavat ohjeet kuinka ilmoittautua varsinaisiin kasvatustieteen perusopintoihin. 

HUOM! Koulutuspaikat on jaettu kunnittain, joten ilmoittauduthan mukaan vain mikäli sinut on nimetty oman työnantajasi toimesta. 

Koulutuksen ajankäyttö 

Läsnäoloa vaativaa opetusta (lähinä tai etänä) on syyskuusta 2023 huhtikuulle 2024 yhteensä 48h. 

Tästä ajasta oma työnantajasi tarjoaa mahdollisuuden osallistua työajalla yhteensä 38h. Loput 10h suoritetaan ilta-aikaan omalla ajalla. Huomaathan myös, että lähi- ja verkko-opetuksen ja -tapaamisten lisäksi koulutukseen kuuluu paljon itsenäistä työskentelyä tehtävien ja opintosuoritusten parissa omalla ajalla.

Opetuksen aikataulun päivämäärineen ja opintojen rakenteen löydät liitteenä olevasta esitteestä. Perusopinnot suoritetaan Jyväskylän yliopiston opintovaatimusten mukaisesti.

Koulutusmateriaalit
  • Kasvatustieteen perusopinnot varhaiskasvatuksen lastenhoitajien opintopiirissä 2023-2024.pdf
Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäälliköltä (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Hintatiedot

Koulutus on maksuton kuntien nimeämille osallistujille, ja se sisältää kasvatustieteen perusopintojen opintomaksun. Osake ei maksa osallistujien matka- tai sijaiskuluja.