Kaksi henkilöä seisoo lasten kiipeilytelineen edessä Aivot-hahmot käsissään.
Kuva: Jukka Salminen

 

Käyttökoulutus: Aivot – Terveinä käyttöön terveystiedon oppimateriaali 7.luokalle

Tervetuloa kuulemaan Tampereen kaupunkiseudun tuottamasta 7.luokan digitaalisesta terveystiedon oppimateriaalista Aivot – Terveinä käyttöön.

Yksipäiväinen koulutus

Tampereen kaupunkiseudun kunnat (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) tekevät yhdessä terveystiedon digitaalista oppimateriaalia, joka toteuttaa seudullista terveystiedon opetussuunnitelmaa. Koulutus on suunnattu näiden kuntien henkilöstölle.

Aivot – Terveinä käyttöön on Tampereen kaupunkiseudun kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) yhdessä tuottama terveystiedon digitaalinen oppimateriaali, joka toteuttaa seudullista opetussuunnitelmaa. Lukuvuonna 2022–2023 käytettävissä on 7. luokan terveystiedon materiaali.

Aivot – Terveinä käyttöön -oppimateriaali toteuttaa seudullista opetussuunnitelmaa tavoitteista sisältöjen kautta aina arviointikriteereihin saakka. Aivot on maksuton terveystiedon digimateriaali, joka on toteutettu oman seudullisen opetussuunnitelmamme mukaiseksi. Materiaali toteuttaa opetussuunnitelman tavoitteet ja sisällöt. Tämän lisäksi sen arviointimateriaali on rakennettu seudullisten arviointikriteerien perusteella.

Aivot - Terveinä käyttöön -oppimateriaalin oppikirja toimii diginä jo olemassa olevassa Reppu-oppimisympäristössä (Moodle) ja se on vapaasti kaikkien opettajien ja oppilaiden käytettävissä. Materiaali sisältää lisäksi jaettavaa lisämateriaalia sekä opettajalle arviointia tukevia materiaaleja.

Koulutuksessa kuulet, mitä materiaali pitää sisällään ja kuinka voit sitä opetuksessasi parhaiten hyödyntää. Kouluttajina toimivat Aivot-hankkeen projektipäälliköt Lauri Harju ja Helka Lempilä, jotka ovat myös mukana tuottamassa materiaalia.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäälliköltä Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Digitaalista materiaalia käydään yhteisesti läpi koulutuksessa.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213.