Nuori nainen istuu käsiposkella ja miettii tuleeko hänestä digibloggari

 

MINUSTAKO DIGIDIGGARI? -koulutus

Onko sinulla haasteita digilaitteiden käytössä? Tuntuuko digitaitojen harjoitteleminen haastavalta ja jopa pelottavalta? Koetko, että digiosaamisesi ei ole varhaiskasvatussuunnitelman edellyttämällä tasolla?

Moniosainen koulutus

Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen sekä palvelusetelipäiväkotien henkilöstö

Onko sinulla haasteita digilaitteiden käytössä? Tuntuuko digitaitojen harjoitteleminen haastavalta ja jopa pelottavalta? Koetko, että digiosaamisesi ei ole varhaiskasvatussuunnitelman edellyttämällä tasolla?

Jos vastasit yhteenkään kysymykseen kyllä, tämä koulutus on juuri sinua varten! Osallistuminen ei edellytä aiempaa osaamista, vaan koulutus on tarkoitettu digialkeita harjoitteleville.

Koulutuksen aikana käydään läpi tietoja ja taitoja digitaaliseen osaamiseen liittyen; keskustellaan, ihmetellään, kokeillaan ja harjoitellaan käyttämään erilaisia välineitä osana varhaiskasvatuksen arkea. Koulutuksen aikana pääset oppimaan ja kokeilemaan uusia digiasioita rennossa ilmapiirissä, yhdessä muiden alkeita harjoittelevien kanssa. Lisäksi saat matkaan mukaan repullisen uusia ideoita, joita on mukava toteuttaa yhdessä lasten kanssa.

Minustako digidiggari? -koulutus järjestetään kolmiosaisena. Mukaan mahtuu 20 ilmoittautujaa.

Koulutusiltapäivät ovat:

to 30.3 klo 13-15.00 Frenckell, kokoustila Strömmer

ti 25.4 klo 13-15.00 Frenckell, kokoustila Strömmer

to 4.5 klo 13-15.00 Frenckell, kokoustila Strömmer

Jokaisen koulutusiltapäivän päätteeksi osallistujilla on mahdollisuus jäädä juttelemaan ja kokeilemaan laitteita. Paikalla on päiväkodeista tuttuja digiohjaajia, joilta on mahdollista saada henkilökohtaista opastusta mistä tahansa haluamastaan digiasiasta.

Koulutuksen järjestävät Tampereen kaupungin varhaiskasvatuksen henkilöstön digitaalisen osaamisen kehittäminen -hankkeen koordinaattori Annika Väinä ja digiohjaajat Jani Rantanen, Essi Nevala, Anniina Harjula, Sanna Huikuri ja Leevi Heinänen.

Ilmoittaudu koulutukseen to 23.3.2023 mennessä. Ilmoittautuneille lähetetään tarkempi ohjelma aikatauluineen sähköpostitse ilmoittautumisajan päätyttyä.

Tuleehan sinustakin digidiggari? Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja

Voit kysyä tarvittaessa lisätietoja p. 040 543 4867/ koordinaattori Annika Väinä