Posti it -lappuja magneettitaululla
Kuva: Visit Tampere, Opa Latvala

 

Osaamista yhteiskuntaopin yrittäjyyskasvatukseen

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja jakamaan tietoa ja hyviä käytäntöjä yrittäjyyskasvatukseen yhteiskuntaopin oppiaineessa.

Yksiosainen koulutus
Seuraavien työnantajien työntekijät voivat osallistua: Osake

Tilaisuus on suunnattu perusopetuksen ja lukiokoulutuksen yhteiskuntaopin aineenopettajille.

Tervetuloa mukaan kuulemaan ja jakamaan tietoa ja hyviä käytäntöjä yrittäjyyskasvatukseen yhteiskuntaopin oppiaineessa.

Tässä keskustelevassa aamutilaisuudessa kuullaan yrittäjyyskasvatustoimijoiden (TAT, Nuori yrittäjyys, 4H) ja Tampereen kaupungin Työllisyys- ja kasvupalveluiden yläkouluihin ja lukioihin suunnatusta tarjonnasta sekä jaetaan yhteisesti tietoa ja hyviä käytäntöjä yrittäjyyskasvatukseen liittyen.

Aamun tavoitteena on lisätä tietoisuutta ja osaamista yrittäjyyskasvatuksesta, löytää keinoja rakentaa yrittäjyyskasvatuksen polkua yli nivelvaiheen sekä verkostoitua alan toimijoihin ja muihin opettajiin yläkouluissa ja lukioissa.

Tilaisuuden aluksi tarjotaan yhteinen aamupala klo 8.30 alkaen. Aamupala on tarjolla koulutustilan aulassa. Monitoimitalo13 ulko-ovet avataan klo 8.15.

Samana aamuna on viereisessä tilassa Tampereen seudun lukiokoulutuksen ja elinkeinoelämän elinikäisen oppimisen yhteisseminaari, joten aamupalalla on mahdollisuus verkostoitua myös lukiokoulutuksen johdon sekä elinkeinoelämän edustajien kanssa.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Aamun aikana jaetaan materiaalivinkkejä. Koulutuksen materiaalit löytyvät koulutuksen sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Materiaalit näkyvät, kun olet ilmoittautunut koulutukseen ja kirjautunut sisään järjestelmään.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.