Kaksi henkilöä istuu sohvalla keskustelemassa. Sohva on turkoosi. Taustalla näkyy kirjahyllyjä.
Kuva: Visit Tampere, Mirella Mellonmaa

 

Pirkanmaan lukioiden ryhmätasovastaavien tiimien kick off –tilaisuus

Pirkanmaan lukioiden ryhmätasovastaavien seudulliset tiimit aloittavat toimintansa syksyllä 2023. Tässä kick off -tilaisuudesssa kuulet lisää tulevasta toiminnasta ja pääset mukaan kehittämään sitä.

Yksiosainen koulutus

Tilaisuus on suunnattu Pirkanmaan lukioiden ryhmänohjaajien tasovastaaville tai tulevana lukuvuonna tasovastaavina aloittaville.

Pirkanmaan lukioiden ryhmätasovastaavien seudulliset tiimit aloittavat toimintansa syksyllä 2023. Nyt on hyvä aika liittyä mukaan kehittämään! 

Ryhmänohjauksen merkitys kannustavan oppimisympäristön ja luottamuksen syntymisessä sekä lukiolaisen hyvinvoinnissa on suuri. Seudullisissa tiimeissä voit jatkossa saada vertaistukea ja uusia hyviä käytänteitä lukiosi ryhmänohjaukseen. Samalla voit olla vaikuttamassa ryhmänohjauksen kehittymiseen alueellisesti.

Kick off -tilaisuudessa aloitetaan vuositasotiimien muodostaminen, tutustutaan toisiimme sekä ideoidaan yhdessä tulevaa toimintaa ja asetetaan toiminnalle tavoitteet. Tilaisuudesta saat mukaasi vertaistukea sekä ryhmänohjauksen menetelmiä ja toimivia työkaluja, jotka soveltuvat myös lukiolaisten ryhmänohjaukseen. 

Tilaisuuden ohjelma:

13.00     Tervetulosanat ja tilaisuuden tavoite - seutukunnallisten ryhmätasovastaavien tiimit ideasta toteutukseen

     * Suunta-hanke ryhmänohjauksen kehittäjänä, projektipäällikkö Minna Pohjola ja lehtori Johanna Riponiemi

     * Tampereen seudun Osake osaamisen kehittämisen seudullisena alustana, palvelupäällikkö Katariina Ratia

     * Seuturehtorien terveiset, rehtori Tuija Flinck, Tampereen yhteiskoulun lukio

13.30     Tarjolla kahvia, teetä ja pientä purtavaa

14.00     Vahvista ryhmän hyvinvointia ja toimintaa ryhmäyttämällä, ryhmäyttämiskouluttaja, aineenopettaja Laura Jääskeläinen

14.45     Tutustumista, tiimiytymistä sekä tulevan toiminnan ideointia erilaisin menetelmin

16.00     Päätössanat ja terveisinä omaan kouluun

Lisätietoja

Tilaisuuteen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Voit kysyä tilaisuuteen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213) tai Suunta-hankkeen projektipäällikkö Minna Pohjolalta (minna.pohjola(at)tampere.fi / p. 0401455 973).


Materiaalit

Kaikki tilaisuuden materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Tilaisuus järjestetään Tampereen seudun Osakkeen ja Suunta-hankkeen yhteistyössä, ja se on maksuton kaikille pirkanmaalaisten lukioiden ryhmänohjaajille, jotka toimivat /tulevat toimimaan tasovastaavina. Osallistujien sijais- tai matkakuluja ei korvata.