Pihlajan marjaterttu ja lehdet, jotka jo kylmettyneet talven lähestyessä.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Strukturointi pedagogisena työkaluna varhaiskasvatuksessa

Tämä puolen päivän mittainen etäkoulutus on osa Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanketta.

Yksiosainen koulutus
Seuraavien työnantajien työntekijät voivat osallistua: Osake

Koulutus on suunnattu hankekunnissa nimetylle varhaiskasvatuksen henkilöstölle. Ilmoittaudu vain, jos sinut on nimetty koulutukseen oman kuntasi edustajaksi.

Kolmen tunnin etäkoulutuksessa käsitellään käytännönläheisesti, mitä strukturointi on, mihin ja miten sitä voi hyödyntää ja miksi se on niin tärkeää.

Osallistumislinkki etäkoulutukseen toimitetaan osallistujille sähköpostiin viimeistään edeltävänä päivänä.

Kouluttajana toimii lasten ja nuorten psykoterapeutti, KM, erityisopettaja ja neuropsykiatrinen valmentaja Maria Matilainen.

Materiaalit näkyvät koulutukseen osallistuneille tällä sivulla muutama päivä koulutuksen jälkeen: tämä edellyttää, että olet kirjautuneena Eeventtiin.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen kaupunkiseudun varhaiskasvatuksen tuen ja inkluusion kehittämishanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Hankkeeseen osallistuvat kunnat voivat nimetä hankkeen koulutuksiin erikseen sovitun määrän henkilöitä ilman erillistä maksua. Kunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeesta.