Nainen värikkäässä paidassa selin kuvaajaan
Kuva: Rauhankasvatusinstituutti

 

Syrjimättömyydestä antirasistiseen yhdenvertaisuuteen

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa valmiuksia tunnistaa ja puuttua rasismiin sekä tarjota käytännönläheisiä työkaluja antirasistisen yhdenvertaisuustyön toiminnallistamiseksi ja yhdenmukaistamiseksi.

Monipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukioiden henkilöstölle.

Koulutuskokonaisuuden tavoitteena on vahvistaa varhaiskasvatuksen, esiopetuksen, peruskoulun ja lukion henkilöstön valmiuksia tunnistaa ja puuttua rasismiin sekä tarjota käytännönläheisiä työkaluja antirasistisen yhdenvertaisuustyön toiminnallistamiseksi ja yhdenmukaistamiseksi. 

Koulutuksentavoitteena on myös  purkaa kasvatusyhteisön pedagogisissa käytänteissä ja toimintakulttuurissa olevaa rakenteellista rasismia.

Koulutuksen tuottaa Rauhankasvatusinstituutti ry. Kouluttajana toimii Mari Koivistoinen, koulutussuunnittelija, Rauhankasvatusinstituutti ry.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löytyvät koulutuksen sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Materiaalit näkyvät, kun olet ilmoittautunut koulutukseen ja kirjautunut sisään järjestelmään.


Hintatiedot

Koulutus on Opetushallituksen rahoittamaa henkilöstön täydennyskoulutusta ja osallistujille ja organisaatioille maksuton.