Kuva musiikkiluokasta, jossa mikki, kitara ja vahvistin
Kuva: Pixabay

 

TAIDEKAARI: Sanat ja sävelet lentoon! -sävellystyöpaja

Koulutuksessa saat ideoita ja konkreettisia työkaluja siihen, kuinka oppilaiden kanssa voi tehdä omaa musiikkia ja omia sanoituksia.

Monipäiväinen koulutus

Koulutus on suunnattu perusopetuksen henkilöstölle (erityisesti alakoulu).

Koulutuksessa perehdytään omien sävellysten ja sanoitusten tekemiseen lapsiryhmien kanssa. Työskentelymetodit ovat osallistavia ja lapsilähtöisiä. Koulutuksessa saat ideoita ja konkreettisia työkaluja siihen, kuinka oppilaiden kanssa voi tehdä omaa musiikkia ja omia sanoituksia. Ensimmäisellä kokoontumiskerralla tutustutaan muutamaan erilaiseen sanoitusten tekotapaan, joita kouluttaja Petra Käppi itse käyttää lapsiryhmien kanssa. Toisella kokoontumiskerralla opit helppoja säveltämismenetelmiä, joiden avulla lasten kanssa voi tehdä omia sävellyksiä.

Kouluttajana toimii Petra Käppi, muusikko, musiikintekijä, etnomusikologi, muskariohjaaja, työpajaohjaaja, Kulttuuriosuuskunta Uulu.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / 044 431 4213).


SuoritustapaMateriaalit

Tarvittavat materiaalit saat koulutuksessa.


Hintatiedot

Koulutus on maksuton. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja. Koulutuksessa ei ole tarjoilua.

Osakkeen koulutukset on tarkoitettu Tampereen kaupunkiseudun kuntien kasvatus- ja opetusalan henkilöstölle. Myös muun Pirkanmaan sekä yksityisten opetuksen järjestäjien ja varhaiskasvatuksen tuottajien on mahdollista osallistua koulutuksiin sovitusti.