Henkilö polvillaan vieoletilla kankaalla ympärillää erilaisia soittimia.
Kuva: Susanna Lyly

 

TAIDEKAARI: Soitinhupia!

Kaksi tapaamista sisältävä koulutuskokonaisuudessa pääset tutustumaan soittimiin eri puolilta maailmaa ja tekemään omia perinnesoittimien inspiroimia musisointivälineitä kierrätysmateriaaleista.

Moniosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja alakoulujen henkilöstölle.

Kaksi tapaamista sisältävässä Soitinhupia! -koulutuksessa pääset tutustumaan soittimiin eri puolilta maailmaa ja tekemään omia perinnesoittimien inspiroimia musisointivälineitä kierrätysmateriaaleista. Miten saat kastelukannun, vesipyssyn tai simpukan soimaan? Entä tunnetko maailman eri kolkilta olevia erikoisia soittimia?

Soitinhupia! -koulutuksen keskiössä ovat luonnon- ja kierrätysmateriaaleista valmistetut kiehtovat ja hullunkuriset soittimet. Opit rakentamaan erilaisia yksinkertaisia soittimia helposti saatavilla olevista, edullisista tai jopa ilmaisista materiaaleista. Soittimiin perehtymisen ja rakentamisen lisäksi työpajassa käsitellään ympäristön ja kestävän kulutuksen teemoja. Soitinhupia! yhdistää musiikin, kädentaidot, kulttuuriperinteen ja ympäristökasvatuksen.

Kurssilla opittua on helppo soveltaa työskentelyyn eri ikäisten lasten kanssa. Erityisen hyvin koulutus sopii varhaiskasvatuksen, esi- ja alkuopetuksen sekä alakoulun opettajille.

Koulutukseen ei tarvita mukaan materiaalia, vaan kouluttajat tuovat tarvittavan välineistön paikalle. Koulutuksessa ei ole tarjoilua, voit ottaa tarvittaessa omat eväät mukaan.

Kouluttajina toimivat Petra Käppi, ohjelmapäällikkö, muusikko, FM ja Kari Lounela, muusikko, ääniteknikko, FM Kulttuuriosuuskunta Uulusta. Koulutuksen tuottaa Taidekaari. Taidekaari on Tampereen kaupungin oma kulttuurikasvatusohjelma, lisätietoja: www.tampere.fi/taidekaari 

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa ei ole tarjoilua, voit ottaa tarvittaessa omat eväät mukaan.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / 044 431 4213).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Koulutus on maksuton. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.