Aivot-hahmo pitelee pinkkiä sateenvarjoa päänsä päällä
Kuva: Aivot - Yhdessä käyttöön -hanke

 

Tutorointi: Aivot – yhdessä käyttöön - ympäristöopin 3.-6.lk. oppimateriaali

Tervetuloa verkkotutorointiin Tampereen kaupunkiseudun kuntien tuottamasta 3.-6.luokan digitaalisesta ympäristöopin oppimateriaalista Aivot – Yhdessä käyttöön.

Yksipäiväinen koulutus

Tampereen kaupunkiseudun kunnat (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) ovat tehneet yhdessä ympäristöopin digitaalisen oppimateriaalin, joka toteuttaa seudullista ympäristöopin opetussuunnitelmaa. Tutorointi on suunnattu näiden kuntien henkilöstölle.

Tampereen kaupunkiseudun kunnat (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) ovat tehneet yhdessä ympäristöopin digitaalisen oppimateriaalin 3.–6. luokille.

Aivot – Yhdessä käyttöön -oppimateriaali toteuttaa seudullista opetussuunnitelmaa tavoitteista sisältöjen kautta aina arviointikriteereihin saakka. Aivot on maksuton terveystiedon digimateriaali, joka on toteutettu oman seudullisen opetussuunnitelmamme mukaiseksi. Materiaali toteuttaa opetussuunnitelman tavoitteet ja sisällöt. Tämän lisäksi sen arviointimateriaali on rakennettu seudullisten arviointikriteerien perusteella.

Aivot - oppimateriaalin oppikirja toimii diginä jo olemassa olevassa Reppu-oppimisympäristössä (Moodle) ja se on vapaasti kaikkien opettajien ja oppilaiden käytettävissä. Materiaali sisältää lisäksi jaettavaa lisämateriaalia sekä opettajalle arviointia tukevia materiaaleja.

Oppimateriaalin projektipäällikkö, tekijä ja tutor Helka Lempilä tarjoaa tutorointia materiaalin käyttöön sekä materiaalia jo käyttäneille että uusille käyttäjille. Oman laitteen avulla pääset tutustumaan materiaaliin.

Lisätietoja

Tutorhetkeen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Voit kysyä tilaisuuteen liittyvistä asioista Aivot -oppimateriaalihankkeen projektipäälliköltä Helka Lempilältä aivot(at)lempaala.fi.


Materiaalit

Digitaalista oppimateriaalia käydään yhteisesti läpi kysymysten kautta omilla laitteilla.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213.