Tyttö makaa nurmikolla hiukset levällään  ja hymyilee
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Vireystilan säätelyn ja rentoutumisen merkitys sekä niiden tukeminen koulussa

ILMOITTAUDU MUKAAN! Iltapäivän mittainen etäkoulutus rentoutumisen, läsnäolon ja vireystilan säätelemisen taidoista sisältää tieteellistä teoriaa ja kaikilla koulutusasteilla sovellettavia harjoituksia. Maksuton koko Pirkanmaalle.

Yksipäiväinen koulutus

Koulutus on avoin ja maksuton koko Pirkanmaan henkilöstölle. Koulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanketta.

Sisältö

Rentoutumisen, läsnäolon ja vireystilan säätelemisen taidot ovat ensisijaisen tärkeitä hyvinvointitaitoja, mutta myös ensimmäinen oppimaan oppimisen taito. Läsnäolotaitojen opettamisen merkityksen ymmärtäminen ja sen käytäntöön vieminen koulun arkeen on erityisesti nykypäivän maailmassa tärkeää. Vireystilan säätelyyn, läsnäoloon ja keskittymiseen voidaan vaikuttaa yllättävänkin helposti erilaisissa lyhyillä harjoituksilla. Koulutus sisältää tieteellistä teoriaa aiheeseen liittyen sekä harjoituksia, joita voi soveltaa kaikilla koulutusasteilla.

Suoritustapa

Koulutus toteutetaan etäluentona Zoomin kautta. Osallistumislinkki toimitetaan osallistujille sähköpostitse viimeistään edellisenä päivänä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii KM, hyvinvointiopetuksen asiantuntija sekä elämäntaitojen, laaja-alaisten hyvinvointitaitojen ja läsnäolotaitojen kouluttaja Susanna Heikari.

Materiaali

Koulutuksen materiaalit näkyvät koulutukseen osallistuneille tällä sivulla muutama päivä koulutuksen jälkeen. Tämä edellyttää, että olet kirjautuneena Eeventtiin.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Hintatiedot

Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Hankekunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta aiheutuvat sijaiskulut hankkeelta.