Nuoria istumassa vihreällä penkillä
Kuva: Jukka Salminen

 

DigiPeda: Sähköisten kyselyjen tekeminen

Webinaarissa tutustutaan erilaisiin sovelluksiin, joilla voi luoda kyselyitä kokeeksi, itsenäisesti tehtäviksi harjoituksiksi tai pelillisiksi välipaloiksi yksin tai tiimeissä pelattavaksi.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen henkilöstölle.

Webinaarissa tutustutaan erilaisiin sovelluksiin, joilla voi luoda kyselyitä kokeeksi, itsenäisesti tehtäviksi harjoituksiksi tai pelillisiksi välipaloiksi yksin tai tiimeissä pelattavaksi. Kyselyitä löytyy valmiina, mutta opit luomaan niitä myös itse ja tekoälyä hyödyntäen.

Osallistujat tutustuvat erilaisiin kyselyihin ja oppivat tekemään kyselyitä joko uusilla sovelluksilla, tai tutuilla sovelluksilla, mutta niiden mahdollisuuksia aiempaa monipuolisemmin hyödyntäen.

Esimerkkejä ja ohjeita sähköisiin kyselyihin löydät osoitteesta https://www.matleenalaakso.fi/p/sahkoiset-kokeet.html

Kouluttajana toimii digipedagoginen asiantuntija Matleena Laakso. Matleenan blogista löydät runsaasti ohjeita ja esimerkkejä digipedasta ja tekoälystä: https://www.matleenalaakso.fi/

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Verkkokoulutus. Koulutus tallennetaan. Mikäli toivot saavasi tallenteen, ilmoittauduthan koulutukseen.


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.