Nuoria istumassa vihreällä penkillä
Kuva: Jukka Salminen

 

DigiPeda: Verkkosisältöjä Adobe Expressillä

Koulutuksessa tutustutaan Adobe Expressiin, jonka avulla voi luoda itse, mallipohjista tai tekoälyn avulla erilaisia verkkosisältöjä kuten kuvia, julisteita, animaatioita ja muita videoita sekä verkkojulkaisuja.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen opetushenkilöstölle.

Koulutuksessa tutustutaan Adobe Expressiin, jonka avulla voi luoda itse, mallipohjista tai tekoälyn avulla erilaisia verkkosisältöjä kuten kuvia, julisteita, animaatioita ja muita videoita sekä verkkojulkaisuja.

Esimerkki ja ohjeet: https://new.express.adobe.com/... Koulutukseen osallistuvat oppivat luomaan ja jakamaan verkkosisältöjä Adobe Expressillä ja saavat ideoita sen hyödyntämiseen omassa työssä.

Kouluttajana toimii digipedagoginen asiantuntija Matleena Laakso. Matleenan blogista löydät runsaasti ohjeita ja esimerkkejä digipedasta ja tekoälystä: https://www.matleenalaakso.fi/

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Verkkokoulutus. Koulutus tallennetaan. Mikäli toivot saavasi tallenteen, ilmoittauduthan koulutukseen.


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.