Koulutuksen kansikuva

 

Erityisopettajien ainetiimin tapaaminen
Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden erityisopettajille.

Koulutuspäivän teemana on Nepsy-nuoren tukeminen lukiossa. Kouluttajana on Meri Lähteenoksa ja tapahtuman emäntänä toimii erityisopettaja Airi Tikkanen.

Ilmoittaudu viim. su 19.9. Mikäli tapahtuma siirtyy koronatilanteen vuoksi verkkoon tai tarjotaan mahdollisuus etäosallistumiseen, saat siitä tiedon s-postiisi vähän ennen koulutuspäivää. 

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.