Omenapuun kukkia, päällä teksti: lukioiden ainetiimit.
Kuva: CC0

 

Erityisopettajien ainetiimin tapaaminen

Lukion erityisopettajien tapaamisessa tutustutaan LUPA-hankkeeseen ja käsitellään ajankohtaisia asioista.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu Osakkeessa mukana olevien lukioiden eli Pirkanmaan lukioiden erityisopettajille.

Kevään viimeinen ainetiimin kohtaaminen tapahtuu LUPA-hankkeen tiloissa Arttelissa Tampereen keskustassa. Tuolloin meitä emännöi eo Ilona Luoto. Kun LUPA on esitelty ja kahvit juotu, jatketaan muilla ainetiimin ajankohtaisilla asioilla mm. SLEOsta, Suunnasta ja LEO22:sta, jota toteuttamaan tarvitaan koko porukkaa. Tuolloin myös sovitaan, kuka aloittaa tiimin vetäjänä elokuussa 2022.

Osallistuminen on suositeltavaa lähinä, mutta tapaaminen striimataan myös Teamsin kautta

Ilmoittaudu viim. to 19.5. klo 16. Kerro erikoisruokavaliot vain, jos osallistut lähinä :)

Lisätietoja

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista ainetiimin vetäjältä. Ainetiimeistä kerrotaan lisää blogissa: https://ainetiimit.blogspot.com


Materiaalit

Ainetiimien tapaamisten materiaalit voidaan jakaa ainetiimien blogiin: https://ainetiimit.blogspot.com


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja.

Entiseen tapaan myös muiden Pirkanmaan kuntien ja opetuksen järjestäjien lukioiden henkilöstö (poislukien vapaa sivistystyö ja ammatillinen koulutus) voi osallistua ainetiimien tapaamisiin. Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100 €/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6 h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa.