Positive Learning Oy:n logo eli vahvuusvaris värikkäällä taustalla ja
Kuva: Positive Learning Oy

 

Huomaa hyvä - positiivisen pedagogiikan verkkokoulutus

Tämän verkkokoulutuksen voit käydä omaan tahtiisi lukuvuoden 2022-2023 aikana. Koulutus starttaa 25.8. pidettävällä alkuwebinaarilla.

Moniosainen koulutus

Tämä verkkokoulutus on avoin Kangasalan, Lempäälän, Nokian, Oriveden, Pirkkalan, Valkeakosken, Vesilahden ja Ylöjärven esi- ja perusopetuksen henkilöstölle.

Verkkokoulutus on osa Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanketta ja koostuu seuraavista osista:

- 25.8.2022 klo 14.30-16.00 pidettävässä aloituswebinaarissa FT, Huomaa hyvä -perustaja Kaisa Vuorinen johdattaa osallistujat koulutuskokonaisuuden teemoihin ja sisältöihin. Teemoina "Huomaa hyvä", positiivinen kasvatus ja inkluusio. Webinaari tallennetaan, joten sen voi katsoa myös jälkikäteen.

- Saat sähköpostiisi koulutusaineiston, jonka voit suorittaa omassa aikataulussasi lukuvuoden 2022-2023 aikana. Aineisto koostuu kuudesta moduulista, joista jokainen sisältää videon, aineiston ja tehtäviä. Yhden moduulin kesto tehtävineen on noin 45 minuuttia.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme.

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen koordinaattorilta Susanna Kettuselta (susanna.kettunen@lempaala.fi, p. 040 511 72 30).


Suoritustapa

Osallistuminen joko livenä tai jälkikäteen tallenteen avulla aloituswebinaariin sekä kurssimateriaalin opiskelu omassa tahdissa lukuvuoden 2022-2023 aikana.


Hintatiedot

Tampereen ympäryskuntien inkluusion kehittämistä tukevan yhteistoiminnan jatkohanke on valtionavustushanke, jossa ovat mukana Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Valkeakoski, Vesilahti ja Ylöjärvi. Hankkeen kustannuksista ja omavastuuosuuksista on sovittu erillisellä sopimuksella. Hankkeeseen osallistuvat kunnat voivat nimetä hankkeen koulutuksiin erikseen sovitun määrän henkilöitä ilman erillistä maksua. Kunnat saavat myös laskuttaa koulutuksesta vuoden 2022 puolella aiheutuvat sijaiskulut hankkeelta.