Aivot-hahmo pitelee pinkkiä sateenvarjoa päänsä päällä
Kuva: Aivot - Yhdessä käyttöön -hanke

 

Käyttökoulutus: Aivot – yhdessä käyttöön - ympäristöopin 3.-6.lk. oppimateriaali

Tervetuloa oppimaan Tampereen kaupunkiseudun kuntien tuottamasta 3.-6.luokan digitaalisesta ympäristöopin oppimateriaalista Aivot – Yhdessä käyttöön.

Yksiosainen koulutus

Tampereen kaupunkiseudun kunnat (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) ovat tehneet yhdessä ympäristöopin digitaalisen oppimateriaalin, joka toteuttaa seudullista ympäristöopin opetussuunnitelmaa. Koulutus on suunnattu näiden kuntien henkilöstölle.

Tampereen kaupunkiseudun kunnat (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) ovat tehneet yhdessä ympäristöopin digitaalisen oppimateriaalin 3.–6. luokille.

Aivot – Yhdessä käyttöön on maksuton ympäristöopin digimateriaali, joka toteuttaa seudullista opetussuunnitelmaa tavoitteista sisältöjen kautta aina arviointikriteereihin saakka. Aivot-oppimateriaalin oppikirja toimii diginä jo olemassa olevassa Reppu-oppimisympäristössä (Moodle) ja se on vapaasti kaikkien opettajien ja oppilaiden käytettävissä. Materiaali sisältää lisäksi jaettavaa lisämateriaalia sekä opettajalle arviointia tukevia materiaaleja.

Koulutuksessa kuulet, mitä materiaali pitää sisällään ja kuinka voit sitä opetuksessasi parhaiten hyödyntää. Voit esittää tekijöille kysymyksiä materiaalista ja sen käytöstä. Kouluttajina toimivat Aivot-hankkeen projektipäälliköt Lauri Harju ja Helka Lempilä, jotka ovat myös mukana tuottamassa materiaalia.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäälliköltä Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Digitaalista oppimateriaalia käydään yhteisesti läpi koulutuksessa. Otathan oman läppärin tai tabletin mukaan.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.