Kaksi lasta kurkkii penkin alta.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Kielitietoinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa käsitystä siitä, miten kielitietoista opetusta toteutetaan varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmien arjessa.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle. 

Tervetuloa tarkastelemaan varhaiskasvatusta ja esiopetusta kielitietoisen pedagogiikan näkökulmasta. 

Koulutuksessa syvennytään yhdessä kielen merkitykseen ajattelun, identiteetin, vuorovaikutuksen ja oppimisen välineenä sekä opeteltavana taitona. 

Tämän koulutuksen tavoitteena on vahvistaa käsitystä siitä, miten monin keinoin kielitietoista opetusta toteutetaan ja on mahdollista toteuttaa varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmien arjessa.

Kouluttajana toimii Riina Niutanen, Oppimis- ja ohjauskeskus Valteri.

.

Koulutus tallennetaan. Tallenteen saat käyttöösi 30.9.2024.

Mikäli et pääse varsinaiseen koulutuspäivään 3.9.2024, ilmoittaudu tästä saadaksesi tallenteen.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Koulutus toteutetaan verkossa, linkki toimitetaan kaikille ilmoittautuneille.

Koulutus tallennetaan, kaikki koulutukseen osallistuneet saavat tallenteen käyttöönsä 30.9.2024.


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löytyvät tältä sivulta muutamaa päivää koulutuksen jälkeen. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit talteen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.