Kaksi lasta kurkkii penkin alta.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

Kielitietoinen pedagogiikka varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa - Tallenne

Koulutuksen tavoitteena on vahvistaa käsitystä siitä, miten kielitietoista opetusta toteutetaan varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmien arjessa.

Koulutus on itsenäisesti suoritettava
Yksiosainen koulutus

Tallenne on suunnattu varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen henkilöstölle. 

Tervetuloa tarkastelemaan varhaiskasvatusta ja esiopetusta kielitietoisen pedagogiikan näkökulmasta.

Koulutuksessa syvennytään yhdessä kielen merkitykseen ajattelun, identiteetin, vuorovaikutuksen ja oppimisen välineenä sekä opeteltavana taitona.

Tämän koulutuksen tavoitteena on vahvistaa käsitystä siitä, miten monin keinoin kielitietoista opetusta toteutetaan ja on mahdollista toteuttaa varhaiskasvatus- ja esiopetusryhmien arjessa.

Kouluttajana toimii Riina Niutanen, Oppimis- 

ja ohjauskeskus Valteri.

.

Tämä koulutus on taltiointi 3.9.2024 järjestetystä koulutuksesta.

Pääset katsomaan tallenteen alapuolella olevasta linkistä 30.9.-30.12.2024 välisenä aikana. HUOM! Linkki näkyy vain Eeventtiin kirjautuneille ja tällä sivulla mukaan ilmoittautuneille käyttäjille. Ilmoittauduthan siis mukaan painamalla OSALLISTU-painiketta.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Suoritustapa

Koulutus on tallenne. 

Pääset katsomaan tallenteen linkistä, joka löytyy koulutuksen kuvauksen alta. Linkki näkyy vain talenteen katsomiseen ilmoittautuneille ja Eeventtiin sisään kirjautuneille.


Materiaalit

Koulutuksen mahdolliset materiaalit löytyvät tältä sivulta. Käythän siis itsenäisesti poimimassa materiaalit talteen.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.