Tyttö punaisessa paidassa näyttää sormilla voitonmerkkiä.
Kuva: Jukka Salminen

 

Lähdetään liikkeelle - toiminnallisen oppimisen koulutus

Koulutuksessa tarjotaan ideoita, eriyttäviä vinkkejä ja käytännön harjoitusmalleja toiminnallisiin työtapoihin.

Yksiosainen koulutus

Koulutus on suunnattu perusopetuksen 3.-9.lk. henkilöstölle.

Lähdetään liikkeelle - toiminnallisen oppimisen koulutus tarjoaa vinkkejä ja käytännön harjoituksia siihen, miten valjastaa liike, värit ja mielikuvitus pedagogisesti palvelemaan omatahtista oppimista. Koulutuksessa tarjotaan ideoita, eriyttäviä vinkkejä ja käytännön harjoitusmalleja toiminnallisiin työtapoihin, joilla tuetaan oppimista yksilölliset tarpeet huomioiden, motivaatiota ja oppimisen iloa sekä fyysistä aktiivisuutta ylläpitäen.

Koulutuksessa käydään läpi Värikoodaus toiminnallisissa harjoituksissa -metodia, joka sopii kaikkiin oppiaineisiin ja kaikenikäisille oppilaille. Koulutuksessa pääset itse aktiivisesti osallistumaan ja kokemaan, miten oppimiselle optimaalinen työrauhaakin palveleva ketjureaktio syntyy: Innostuminen- motivaatio- jaksaminen- toistot- OPPIMINEN!

Kouluttajana toimii Tiina Perämäki, Tiinan toiminnalliset. Tiina on luokanopettaja, toiminnallisten opetusmenetelmien kehittäjä, opetushenkilöstön kouluttaja ja oppimateriaalin tuottaja. 

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksessa tarjotaan iltapäiväkahvi/ -tee ja pieni suolainen.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutus sisältää laajan tulostettavan materiaalipaketin. Löydät materiaalit tältä sivulta.


Hintatiedot

Osake-palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä pirkanmaalaisten yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua koulutukseen. Tällöin organisaatioita laskutetaan jälkikäteen 100€/hlö/ktp. (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Olethan tarvittaessa yhteydessä Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratiaan katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213.