Pressikuva Marika Tammeaid
Kuva: Tilda Hopia

 

PedaBoss: Julkisen johtamisen metataidot

PedaBoss-aamussa käsitellään julkisen johtamisen metataitoja erityisesti sivistyksen toimialan johtamisen näkökulmasta.

Yksiosainen koulutus

PedaBoss -aamut on suunnattu johto-, esimies- ja tiiminvetotehtävissä toimiville kasvatus- ja opetusalalla.

PedaBoss-aamussa käsitellään julkisen johtamisen metataitoja erityisesti sivistyksen toimialan johtamisen näkökulmasta.

Kompleksissa maailmassa julkisen sektorin johtaminen on luonteeltaan yhdessä onnistumista. Yhdessä onnistumisen johtaminen edellyttää siirtymää asema- ja valtalähtöisestä johtamiskäsityksestä kohti tulevaisuuslähtöistä, ekosysteemejä rakentavaa ja ihmislähtöistä johtamista. Hyvin erilaiset ihmiset voivat onnistua vaativissa johtamistehtävissä, mutta se edellyttää metataitojen merkityksen ymmärtämistä.

Mitä ovat julkisen johtajan välttämättömät metataidot 2020-luvulla? Kuinka metataidot kehittyvät ja miten niitä voi kehittää? Tätä pohditaan PedaBoss aamussa 14.2.klo 8-10.

Kouluttamassa ja keskustelemassa on Marika Tammeaid, HTT, voimavara- ja ratkaisukeskeinen coach ja työnohjaaja, oppimismuotoilija ja johtamiskouluttaja, julkisen johtamisen, työyhteisöjen työhyvinvoinnin ja muutosjohtamisen asiantuntija, kehitysjohtaja, coachien ja työnohjaajien kouluttaja, tietokirjailija. Aamun sisältö perustuu Marikan väitöskirjaan (Tammeaid, Public sector leadership meta-skills, 2023, Acta Wasaensia 507, 2023, https://osuva.uwasa.fi/handle/10024/15490)

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä palvelupäällikköön katariina.ratia@tampere.fi .