Marjo Rantanen pressikuva
Kuva: Speakersforum

 

PedaBoss: Ketterä kaaoksessa - näin johdat omaa ja toisten tunnelmaa muutoksessa

PedaBoss-aamussa käsitellään sitä, miten johtaa tunnelmaa muutoksissa. Aamun aikana käydään myös läpi hyvän asiakaskokemusten luomista ja sen yhteyttä henkilöstön työhyvinvointiin.

Yksiosainen koulutus

PedaBoss -aamut on suunnattu johto-, esimies- ja tiiminvetotehtävissä toimiville kasvatus- ja opetusalalla.

PedaBoss-aamussa käsitellään sitä, miten johtaa tunnelmaa muutoksissa. Aamun aikana käydään myös läpi hyvän asiakaskokemusten luomista ja sen yhteyttä henkilöstön työhyvinvointiin.

Tunnelmalla on väliä enemmän kuin koskaan. Hyvä tunnelma lisää tuottavuutta, tehokkuutta ja luovuutta. Se saa lapset, nuoret ja työntekijät viihtymään paremmin. Hyvä tunnelma on työyhteisön tärkeä liima ja auttaa jaksamaan yhdessä vaikeitakin aikoja. Huono tunnelma lamaannuttaa, synnyttää turhaa hässäkkää ja saa lopulta ihmiset katoamaan. Huonon tunnelman hinta yksin Suomessa on noin 24 miljardia euroa vuodessa, ja se on yksi suurin syy sekä pitkiin sairauspoissaoloihin että työntekijöiden vaihtuvuuteen. Tunnelma on enemmän kuin kynttilöitä ja kick offeja, se on kivijalka ja konsepti, jonka päälle rakentaa.

PedaBoss-aamussa mukana kouluttamassa ja keskustelemassa on Marjo Rantanen. Marjo Rantanen on tunnelmamuotoilun -ja johtamisen pioneeri, lisenssivalmentaja ja tietokirjailija.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)tampere.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä palvelupäällikköön katariina.ratia@tampere.fi .