Kolme hymyilevää henkilöä seisoo kukkapellon keskellä ja pitelee käsissään värikkäitä sateenvarjoja.
Kuva: Visit Tampere, Laura Vanzo

 

PedaBoss: Positiivinen johtaminen

PedaBoss -aamussa tutustumme positiiviseen johtamiseen, kuten mitä sillä tarkoitetaan, millaisia tutkimustietoon perustuvia malleja ja strategioita on, ja mitkä ovat positiivisen johtajan ominaisuuksia.

Yksiosainen koulutus

PedaBoss -aamut on suunnattu johto-, esimies- ja tiiminvetotehtävissä toimiville kasvatus- ja opetusalalla.

Mitä on positiivinen johtaminen? Pedabboss -aamussa esitellään lyhyesti, mitä positiivisella johtamisella tarkoitetaan, ja tuodaan esiin joitakin positiivisen johtamisen tutkimustietoon perustuvia malleja, strategioita ja positiivisen johtajan ominaisuuksia. Positiivisen johtamisen tavoitteena on edistää organisaation työhyvinvointia, joten osallistujille esitellään muutamia työkaluja itsensä johtamiseen ja työtapoja sekä toimintamalleja positiivisen johtamisen toteuttamiseen organisaatiossaan. Aamun tarkoituksena on saada osallistujat kiinnostumaan positiivisesta johtamisesta ja organisaation tunnekulttuurin muokkaamisesta positiivisempaan suuntaan käytännönläheisten case-esimerkkien avulla.

PedaBoss-aamussa mukana kouluttamasa ja keskustelemassa on väitöstutkija, yritysvalmentaja, motivaatio- ja menestysvalmentaja sekä positiivisen psykologian asiantuntija DI Johanna Huhtamäki.

Lisätietoja

Koulutukseen onnistuneesti Ilmoittautuneille lähetetään vahvistusviesti. Vahvistusviestit saattavat päätyä roskapostin joukkoon, joten tarkistathan myös roskapostikansion.

Koulutuksen jälkeen osallistujat saavat sähköpostiinsa palautelinkin. Annathan palautetta aina käytyäsi koulutuksessa, jotta voimme kehittää toimintaamme!

Voit kysyä koulutukseen liittyvistä asioista Osakkeen palvelupäällikkö Katariina Ratialta (katariina.ratia(at)lempaala.fi / p. 044 431 4213).


Materiaalit

Kaikki koulutuksen materiaalit löytyvät jälkikäteen Eeventistä tältä sivulta. Materiaalit näkyvät sivun alareunassa. Tämä edellyttää, että olit ilmoittautunut koulutukseen, ja olet kirjautuneena Eeventtiin. Käythän siis itsenäisesti ottamassa materiaalin talteen koulutuksen jälkeen.


Hintatiedot

Palvelua ohjaavien ja rahoittavien kuntien (Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi) kasvatus- ja opetusalan henkilöstö voi osallistua koulutuksiin kuntien maksamalla vuosimaksulla rajattomasti. Osake ei maksa osallistujien sijais- tai matkakuluja, ellei asiasta toisin mainita.

Muiden Pirkanmaan kuntien sekä yksityisten varhaiskasvatuksen ja opetuksen järjestäjien henkilöstö voi myös osallistua useimpiin koulutuksiin (tarkistathan koulutuksen kuvauksesta onko osallistuminen rajattu tietyille kunnille). Tällöin organisaatioita laskutetaan laskennallinen 100€/hlö/ktp. niistä koulutuksista ja tapahtumista, joihin on osallistuttu (1 ktp. = 1 henkilön 6h koulutuspäivä). Osake laskuttaa koulutuksista kaksi kertaa vuodessa. Mukaan voivat tulla uudet pirkanmaalaiset varhaiskasvatuksen ja/tai koulutuksen järjestäjät, kun asiasta sovitaan Osakkeen kanssa. Olethan tällöin yhteydessä palvelupäällikköön katariina.ratia@lempaala.fi .